Όροι Χρήσης

Σας ευχαριστούμε που επιλέξατε την ιστοσελίδα μας “Crispykaos,gr” για να ενημερωθείτε και να αγοράσετε κάποιο από τα προιόντα μας.
Διαβάστε προσεκτικά τους όρους και τις προυποθέσεις για τη χρήση του ηλεκτρονικού μας καταστήματος και εάν τυχόν δε συμφωνείτε με κάποιον απ αυτούς παρακαλούμε μην προχωρήσετε στη χρήση αυτής της ιστοσελίδας.

Πνευματικά δικαιώματα

Το σύνολο του περιεχομένου που βρίσκεται στο όπως (ενδεικτικά και όχι δεσμευτικά),κείμενα,γραφικά,εμπορικά σήματα ,εικόνες (ανεξαρτήτως χαρακτηριστικών)ψηφιακά αρχεία και λογισμικό είναι αποκλειστικώς ιδιοκτησίας του διαδικτυακού τόπου “Crispykaos,gr” και προστατεύεται από τους ελληνικούς και διεθνής νόμους περί προστασίας των πνευματικών δικαιωμάτων.

Όλα τα δικαιώματα συμπεριλαμβανομένης και της πνευματικής ιδιοκτησίας ανήκουν στην εταιρία Κωνσταντίνος Βούλγαρης –κατασκευή και εμπόριο κοσμημάτων και χρησιμοποιούνται μόνο μετά από την άδεια του κατόχου.

Δεν επιτρέπεται η αντιγραφή ή αναπαραγωγή οποιασδήποτε εικόνας ή λογότυπου για δημόσια χρήση ή εμπορικούς λόγους χωρίς την άδεια του ιδιοκτήτη.

Με τη χρήση αυτής της ιστοσελίδας δεσμεύεστε και αποδέχεστε τους όρους που ισχύουν κατά την ημερομηνία της πρώτης χρήσης.

Η εταιρεία μας διατηρεί το δικαίωμα να ανανεώνει η και τροποποιεί τους όρους και προϋποθέσεις συναλλαγών καθώς και τις τιμές των προσφερόμενων προιόντων ,υποχρεούται όμως να ενημερώνει τους χρήστες της ιστοσελίδας με τον τρόπο που θα επιλέξει ,για οποιαδήποτε αλλαγή η προσθήκη στους όρους

Για την ασφάλεια των προσωπικών σας δεδομένων καθώς και των ηλεκτρονικών σας συναλλαγών λαμβάνουμε όλα τα απαραίτητα μέτρα.

Όλες οι πληροφορίες που δίνονται απο το χρήστη της ιστοσελίδας μας είναι εμπιστευτικές και έχουμε λάβει τα αναγκαία μέτρα ώστε να γίνεται χρήση τους μόνο ως προς τις υπηρεσίες που παρέχουμε σε αυτόν.

Αγορά προϊόντων

Με την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας θα λάβετε mail με το οποίο θα σας ενημερώνουμε για τη λήψη της παραγγελίας στη συνέχεια θα σας ενημερώσουμε πάλι με mail για την ημερομηνία αποστολής και παράδοσης των προϊόντων που έχετε επιλέξει.

Διατηρούμε το δικαίωμα να αρνηθούμε μια παραγγελία σε περίπτωση κατάργησης κάποιων προϊόντων η μη διαθεσιμότητας .
Οι τιμές των προϊόντων της ιστοσελίδας μας συμπεριλαμβάνουν ΦΠΑ 23%

Πληρωμή παραγγελίας

Η πληρωμηή της παραγγελίας μπορεί να πραγματοποιηθεί μέσω Paypal – θα μεταφερθείτε στη σελίδα του online ασφαλούς συστήματος συναλλαγών ,όπου μπορείτε να πληρώσετε με την πιστωτική σας κάρτα η μέσω του paypal λογαριασμού σας.

Παραγγελίες ,αποστολή

Μπορούμε να δεχθούμε παραγγελίες από τις περισσότερες χώρες του κόσμου αλλά διαφέρει το κόστος αποστολής και ο χρόνος παράδοσης .
Συγκεκριμένα παραδίδουμε στην Ελλάδα και στις χώρες της Ευρώπης εντός 7-14 ημερών από την ημέρα της παραγγελίας (το μήνα Αύγουστο ο χρόνος παράδοσης αυξάνει κατά 5-10 ημέρες )
Στις χώρες εκτός Ευρωπαϊκής ένωσης ο χρόνος παράδοσης μπορεί να αυξηθεί λογω του πιθανού εκτελωνισμού των προιόντων. Το κόστος εκτελωνισμού των προϊόντων είναι επιπλέον κόστος που επιβαρύνει τον παραλήπτη.

Ολες οι αποστολές θα πραγματοποιουνται με τη μορφή συστημένου.

Επιστροφή και αντικατάσταση

Αν για οποιοδήποτε λόγο θέλετε να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσετε θα δεχθούμε την έγκαιρη επιστροφή τους εντός 14 ημερών και την παραλαβή τους στην αρχική κατάσταση συμορφούμενοι με το νομό 2251/1994 περί προστασίας των καταναλωτών.

Η επιστροφή δεν επιτρέπεται:

1) για ειδικές παραγγελίες
2)όταν τα προϊόντα έχουν τροποποιηθεί έπειτα από αίτημα του πελάτη
3) όταν έχουν προκληθεί φθορές κατά το άνοιγμα του προϊόντος για τις οποίες η ευθύνη βαρύνει αποκλειστικά τον πελάτη
Στην επιστροφή του προϊόντος επιβαρύνεστε εσείς με τα έξοδα μεταφοράς της αρχικής παραγγελίας ,αλλά και της καινούριας αν τυχόν αποφασίσετε για επιστροφή και αντικατάσταση με άλλο ίσης η μεγαλύτερης αξίας προϊόν.
Βεβαίως πρέπει να ενημερώσετε μέσω mail και εγκαίρως (κατά την ημέρα παραλαβής η το αργότερο την επόμενη) την εταιρεία μας για την απόφαση σας επιστροφή θα γίνει αφού τα προϊόντα παραληφθούν και ελεγχθούν, από τον υπεύθυνο πωλήσεων, ο οποίος θα πιστοποίησει την άριστη κατάσταση που τα παρέλαβε.

Τότε είμαστε υποχρεωμένοι εντός 30 ημερών ,από την ημερομηνία παραλαβής ,να σας επιστρέψουμε το τίμημα που έχετε καταβάλει .

Επίσης κατα την επιστροφή ή αντικατάσταση το αντίστοιχο προϊόν πρέπει να συνοδεύεται απαραίτητα από την πρωτότυπη απόδειξη αγοράς.
Τέλος όλες οι συναλλαγές που πραγματοποιούνται από την ιστοσελίδα μας “Crispykaos,gr” διέπονται από το εθνικό διεθνές και ευρωπαϊκό δίκαιο που ρυθμίζει θέματα σχετικά με το ηλεκτρονικό εμπόριο. Διατηρούμε το δικαίωμα να αλλάξουμε οποίους από τους όρους και τις προϋποθέσεις της χρήσης, της ιστοσελίδας μας ,κρίνουμε ότι είναι αναγκαίο οποιαδήποτε στιγμή.