ΚΩΣΤΗΣ ΒΟΥΛΓΑΡΗΣ

Η εναλλακτική χρήση καθημερινών υλικών σε προ(σ)καλεί να δεις τον κόσμο διαφορετικά.
Ο Crispy Kaos ξαφνιάζει με τον τρόπο που αντιμετωπίζει τα βιομηχανικά υλικά, μεταμορφώνοντάς τα σε φορέσιμα αντικείμενα που κερδίζουν τις εντυπώσεις. Καλύμματα καλωδίων μετατρέπονται σε πολύχρωμα κολιέ, ούπατ τοίχου γίνονται σκουλαρίκια, ελατήρια και φλάντζες εξελίσσονται σε minimal δαχτυλίδια και βραχιόλια.

Σε αυτό το τραγανό χάος δημιουργούνται οι συνθήκες για τα πιο ασυνήθιστα παντρέματα χωρίς να συμβιβάζεται ούτε η καταγωγή του κάθε υλικού, ούτε η αισθητική του αποτελέσματος. Γυναίκες που ψάχνουν το κομψό αλλά και πρωτότυπο, άντρες που αναγνωρίζουν τα υλικά στην εργαλειοθήκη τους και παιδιά που ενθουσιάζονται με το κρυφό και μαγικό έλκονται από το αντισυμβατικό σύμπαν του Crispy Kaos.
Κοιτάζεις ένα κομμάτι, νομίζεις ότι θα είναι βαρύ αλλά είναι πανάλαφρο· ψάχνεις να βρεις από πού ξεκουμπώνει και απλά τραβάς το μαγνήτη· έχεις την εντύπωση ότι θα είναι στιβαρό μέχρι που το πιέζεις και καταλαβαίνεις ότι είναι τόσο εύκαμπτο! Τελικά αυτό που κάνει τη διαφορά, πέρα από την αισθητική, είναι η εμπειρία να ανακαλύπτεις το αναπάντεχο